Søk i denne bloggen

lørdag 1. januar 2011

Jule- og nyttårsarbeid


I jule og nyttårshelga har vi hatt litt tid til arbeid på hytta. Vi har nå lagt ferdig taket på midtimellom-rommet, og lagt ferdig alt av panel, liggende pernillepanel i furu. Det ble litt plunder med å få til øverste rasta, siden det kun var snakk om 3 cm. Byggherren måtte klyve panellengder, og skjære av "nota", slik at listeverket vil ligge pent, når den tid kommer.

Valgets kval er nå om vi skal gjøre ferdig rommet helt, med beising, gulvlegging, listeverk og vindusforinger, før vi begynner med ett nytt rom. Eller skal vi hive oss rundt, på flere rom, nå som vi er i paneleringsstimen?

Byggfruen er gira på å få satt inn ei seng/sovesofa på rommet, slik at både ungene og vi voksne kan sette oss nedpå for en stakket stund og nyte framgangen, og om så er, sove over for natta, i rimelig comfort.
Vi får tenke litt på saken, og tenke mens vi begynte å legge panel på veggen mellom bad og soverom. Her kløyv vi første panellengde ved gulvet, slik at vi skal slippe plunderet øverst på veggen. Vi la ikke panel helt opp, siden vi ikke har lagt tak enda, men det blir, det blir........

Du verden hvor fort framgangen vises ved slikt arbeid, og det er godt å se hvor godt teamarbeidet fungerer, ved at en kapper, en skyter fast, og at ungene innimellom fungerer som håndtlangere.

I går fredag, hadde vi en snarvisitt av nabo Åge, som skulle "lese av strømmen", sammen med Kristin og Arnt.
I dag lørdag, hadde vi besøk av snørydder Ivar, og nabo Marit og Jan med venner, som inviterte oss på kaffe litt utpå ettermiddagen.

Nyttårsklem Monica

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar