Søk i denne bloggen

søndag 20. februar 2011

Nok ei helg er forbi

Heldigvis er hyttebyggerne nå erklært friske.
Lørdag og søndag ble benyttet godt. Begge dagene er det kun oss voksne som har vært utover, selv om Haldis og Torjus kom en kaffetur i dag, sammen med bæstemor og bæstefar. Sigrun har vært på nok ei håndballhelg.
I går fikk vi lagt tak på det siste soverommet og i gangen. I dag har vi lagt ferdig gulvet på det samme soverommet, som i går fikk tak - så nå er to soverom helt ferdig, med unntak av vindusforinger og listeverk, som vi skal ta helt tilslutt.
Vi begynte å lekte opp på hovedsoverommet også, men gikk tom for ekspanderingsspiker, dvs de som holder lektene fast til murgulvet. Vi fikk kappet til alle lektene, og får sette dem fast når Byggmakker har solgt oss flere ekspanderingsspiker.

Ellers har Byggfruen flyttet litt rundt på materialstabelen igjen, slik at El-Terje kommer til for å legge opp det elektriske på stue og kjøkken. Håper han har tid i løpet av uka:)

I morgen tenkte den samme Byggfruen å benytte den første feriedagen (eller var det avspaseringsdag) til å beise og muligens lakke/olje gulvet på det ene soverommet, slik at det blir fix ferdig. Håper vi da kan plassere utstyret der, som vi til en stadighet driver og flytter rundt på. Slik at det kan få stå i ro på det rommet, til det skal benyttes. Jeg tror at pipebeslag, piperør, isolasjon, grill/grillkull og malingsspann/koster har vært på sightsing rundt om i hytta mange ganger nå, så det er på tide at de får stå iro en stund. Isolasjonen blir vi jo ikke ferdig med før det siste gulvet er lagt.

Tok en kafferast hos Eva og Åge i kveld, før vi kjørte hjem. De har montert dusj og do i helga, så de flytter nok inn i god tid før oss:) Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves.

PS: Svigerfar fikk det ærefulle oppdraget men å montere toalettsetet vårt i dag, det er knallblått - og DRIT STILIG. Synd kameraet lå igjen hjemme, men dokumentasjon kommer..........

Monica

2 kommentarer:

  1. Beskrivelsen av toalettsetet var treffende :)

    SvarSlett
  2. Fin framdrift NP. Dåkk står på dåkk å. Vi stabla matreal på en del av hems'n som itj ska brukes me de første.

    SvarSlett