Søk i denne bloggen

søndag 13. mars 2011

Hemsutstikket er på plass

Vi har nok vært litt sløv på oppdateringsfronten, så følg med......
Hyttefruen brukte vinterferien godt, slik at nå er alle soveromsveggene ferdig beiset, med godt resultat. Fondveggen på det største soverommet ble i fargen blåskjell, anbefales.
Alle ferdige gulv er lakkert, med tre strøk. Rommene er nå "bedekt" med laken, i påvente av dører, ellers er gulvene beskyttet med papp fra Viplast.

Hemsutstikket kom opp på lørdag. Byggherren fikk hjelp av sin bror, mens fruen brukte tiden sammen med  havfruen i familien, som har brukt helga til å delta på Nærøysundlekene.
Søndag kjørte vi utover og begynte å panelere på kjøkkenveggene. Her brukte vi panel som er noe utsatt for blåmann, siden veggene allikevel skal dekkes av kjøkkeninnredninga.

Vi har avrettet gulv i gangen og på badet, så nå er det bare å finne billigste og beste flislegger (er det samme mann??), siden flisene allerede er kommet. Mulig vi må vente til etter påske før flisene blir lagt, siden det var rimelig sprik i anbudene. Den dyreste kan begynne i morgen, mens den billigste kan begynne etter påske. Vi kan vente vi:)

El-Terje har lagt opp det meste av kontakter på stua/kjøkken, slik at nå kan vi panelere ferdig, bare vi får smutthull og tid, innimellom jobb, soving, spising og fritidsaktiviteter. Våren er en travel tid, selv om det ikke ser sånn ut utenfor veggene (snø, snø og atter snø......) og vi har nok ønsket at døgnet kan ha flere timer, spesielt i helgene.

acinoM

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar