Søk i denne bloggen

mandag 24. mai 2010

Arbeidet med tomta fortsetter.......

24.05.10

Siden dagen i går var den store konfirmasjonsdagen i Ytre Namdal, ble det lite gjort i tomta. Noe i respekt for ungdommene som skal tre inn i de voksnes rekker, noe for at fruen i huset hjalp til på Kristins store dag, og resten av familien var med å drakk kaffe og spiste kaker senere på ettermiddagen.


Gubben dro tidlig til tomta i dag, 2.pinsedag, og hadde stor tro på at dagen skulle bli innholdsrik. Fruen var igjen hjemme og bakte rundstykker for å ta med utover til en deilig lunsj, og kjørte senere innom Strandgata for å plukke opp svigerfar, kan ikke risikere at han blir "arbeidsledig" på en dag som denne.


Da vi kom utover på formiddagen i dag, var det mye aktivitet i tomta, både på vår og hos nabon. Nils Petter testa ut "nysaga" (utrolig hvor mye utstyr man trenger som hyttebygger), og Åge og Terje satte opp ringmur hos seg selv. Innimellom regnælingene ble det gjort litt, men en stund trodde vi nesten vi måtte gi opp.
Det viser seg at vi har for mye pukk inne i ringmuren, og vi har derfor mokka og raka og grafsa i dag. Trenger ikke å gå på helsestudio for å få muskler vi nei:)


Anette, Roar, Lone, Eivind, Maren og Ole Jakob kom en tur, for å avtale ei arbeidsøkt med rørlegging i morra. Ole Jakob skal hjelpe oss med dette, i fritørnan fra Nordsjøen.
Senere ble vi bedt til naboene Trond og Eva på vafler. Koselig!! Utrolig hvor godt vi er blitt tatt imot på Storsjøhaugen, vi håper å være like gjestfrie når vi bare får tak over hodet.
Det ble bare finere og finere utover dagen, og tilslutt stakk sola fram med hele sitt blide åsyn. Arbeidslysten kom med sola og vi fikk komprimert pukken tilslutt, med hjelp av "hoppetussa". Roar og Michael var på "søndagstur" og stakk innom for en titt når de likevel var i området. Bare gled dere, snart blir det dugnad:)


Monica

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar