Søk i denne bloggen

mandag 21. juni 2010

Helgajobbing
Været i Ytre Namdal har ikke vært av det beste, selv ikke på Storsjøhaugen. Laila var innom hytta på torsdag, og kunne rapportere at det dryppet fra taket noen få steder. Snill som hun er, satte hun ut noen bøtter/kopper, slik at murgulvet ikke skulle bli fuktig. Etter å  ha spist middag, kjørte byggherre Nils og "kårkaill" Trond for å legge mer tro i regn og vind. De ble ferdige med nesten alt, med unntak av siste rasta foran og bak.
Fredag ble det lite gjort, men lørdag tok de overnevnte herrer seg nok en tur, og gjorde litt arbeid innomhus, som å borre flere bolter fast mellom elementene og sylla, samt å sette fast jern mellom taksperrene og veggene(det finnes sikkert et faguttrykk for dette, uten at undertegnede vet dette). Det eneste jeg vet er at det ble festet jern på hver sperre, selv om leverandøren mener det er nok på annenhver. Det er best å være på den sikre siden.

Søndag var det 7 års dag i det Ulsundske hjem. Dagen ble behørlig feiret med både venner og familie, og da de siste gjestene var dratt hjem, kjørte mor, far og jubilant utover i sola? for å gjøre nok en innsats.
Vi fikk lagt de siste rastene av troet, så nå mangler det kun øverst på mønet, før vi kan begynne å legge takpapp (veggpapp, tapet:))

For første gang har mor sett at Hurtigruta var på tur inn Nærøysundet, og gjett om jeg gleder meg til å se flere. Får ei god følelse hver gang vi kjører utover, veien blir bare kortere og kortere, og det er godt å nyte den vakre naturen og de fine veiene.
Vi kosa oss med pizza og brus før vi la veien hjemover, de siste timene av podens 7års dag, må tross alt nytes.

I morgen mandag blir det ingen tur utover, Byggherre Nils er headhuntet til 4.div kamp på Rørvik stadion, og mor skal på styresmøte i Husflidslaget.

Monica

1 kommentar:

  1. Flott utsikt - synes nesten jeg ser hytta mi i det fjerne!
    Lykke til videre med bygginga og til Monika & co som snart skal overnatte der. Irene

    SvarSlett