Søk i denne bloggen

tirsdag 22. juni 2010

Sol, men kaldt.
Med middagen vel fortært, satte vi kursen mot Storsjøhaugen i ettermiddag. Har vært på taket i dag også, og lagt siste rasta opp mot mønet. Til og med Torjus var kongen på taket i dag, han har lenge gått og lengtet etter å få klatre på taket, og i dag var det tørt nok til at han kunne få kjenne på den følelsen. Hyttefruen er ikke like modig i høyden, vi måtte feste ei lekt eller to for å stå på, slik at også hun fikk slått inn noen spiker på mønet. Byggherren selv er en kløpper i høyden, og bra er det, for vi har enda noen timer oppe på taket.

I kveldinga kom Trond, og fikk med seg kaffepausen før han ble satt i arbeid. Terje S var nysgjerrig på hytta, og ble satt i arbeid straks han kom. Har fått rydda litt inne i hytta, for å gjøre plass til isolasjon og panel - det er på tide at vi får det i egen hytte og ikke i garasjen til Ivar, som snart skal fylles med deilig høy. Da mor tok med seg sønnen og satte kursen mot Rørvik sånn rundt 21.30, var karene i full sving oppe på taket.

Det var blå himmel og litt vind fra sør på Storsjøhaugen i kveld, på Rørvik var det overskyet og grått. På Val var det en diger teltleir, med ungdommer fra 4H - håper de koser seg med aktiviteter i finværet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar