Søk i denne bloggen

søndag 27. juni 2010

Litt har da skjedd siden sist.
Torsdag kjørte vi utover for å ta ned stillaset og levere det tilbake til Tema. Men før vi kom så langt, la vi papp på taket. Store ruller på 28 kg, skulle rulles utover, og festes med pappspiker.
Det var fruen som fikk det ærefulle oppdraget som "ku" på taket, ihvertfall føltes det sånn. For å unngå fallskader (taket var glatt) knaut vi fast tau rundt bringa, kasta tauet over mønet og fikk svigerfar til å holde, slik at "kua" ikke skulle ramle ned. Det funka faktisk meget godt, og vi fikk rulla pappen ferdig på taket mot haugen, med unntak av en rast, og rulla ut to raster på motsatt side. Lett yr og totalt vindstille gjorde oss til et smakfullt bytte for knotten i området. Den lever nok lenge på slike dager:)

I helga har det vært rimelig stille, far og eldste datter har vært på Kippermoen og kosa seg i regnværet. Mor og de to minste kjørte utover på formiddagen søndag, for å begynne å isolere.
Fikk lagt isolasjon rundt alle ytterveggene, på innsiden selvfølgelig, og litt i mønet mot sjøen. Oppdaga en liten lekkasje inne, men håper det er fra før vi fikk taket tett. I så fall er dette noe vi må følge med på, vi skal jo tross alt ha ei hytte som er tett. Utålmodige barn, gjorde at vi kjørte hjem igjen, uten å beise siste veggen - som jeg opprinnelig hadde tenkt.
Naboene stakk hodet innom en tur, før de satte kursen mot Overhalla, og de hadde med seg noen som skrøt uhemmet av beliggenhet og fasaden til hytta vår - slikt liker vi:)

Monica

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar